top of page

HELMITALON TALOMALLIT JA TALOPAKETIT

Talomalliemme ja talopakettien suunnittelussa on otettu huomioon erilaisten asujien tarpeet. Valikoimastamme löytyy niin pieniä koteja pariskunnille kuin isoja lapsiperheiden taloja. Kompakteja, mutta toimivia koteja vaikkapa kesäasunnoksi sekä avarampia malleja isommallekin porukalle. Kaikki talopaketit ja mallimme ovat muunneltavissa tarpeidenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat tehdä talounelmastasi totta! 

Pienet kodit

1

Yksikerroksiset alle 100 m2 talot on suunniteltu pariskuntien ja pienien perheiden toimiviksi taloiksi. Suosittu vaihtoehto myös talviasuttavaksi kesäasunnoksi.

2

Keskikokoiset

Yksikerroksista yli 100 m2 olevista taloista löydät avaria pohjia, joissa tilankäyttö on mietitty helpottamaan mm. lapsiperheiden arkea. 

3

1,5 & 2 kerrosta

Puolitoista- ja kaksikerroksiset talot on suunniteltu kasvavan perheen tarpeisiin. Vanhemmille alakertaan iso makuuhuone ja tilantarpeen kasvaessa lapsille oma valtakunta yläkertaan... 

Toimitussisältö

4

Helmitalot rakennetaan aina tarkkaa rakennustapaselostetta noudattaen. Rakentamisessa käytetään kotimaisia ja laadukkaita rakennusmateriaaleja.

bottom of page